Zelfpluk

Zelfpluk

Kom zelf bessen plukken!

Bij Blauwe Bessen Cultuur Van Grotel bieden wij ook de mogelijkheid om zelf blauwe bessen te plukken. Tijdens het plukseizoen, dat meestal loopt van juli tot en met augustus, bent u van harte welkom om op onze boerderij zelf uw blauwe bessen te plukken. Zo kunt u zelf ervaren hoe het is om tussen de blauwe bessenstruiken te staan en de allerbeste bessen uit te kiezen. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens heel gezond en lekker! Wij zorgen voor de emmertjes en geven u graag advies over welke bessen u het beste kunt plukken. Kom dus gezellig langs en maak er een leuk uitje van met vrienden, familie of collega’s.

Honden zijn niet toegestaan op ons zelfplukveld.

Hoe het werkt

1. Aanmelden

Meld je aan bij een collega. Je ontvangt de instructies voor het plukken.

2. Plukken

Ga met je emmer de plantage op en start met het plukken van bessen.

3. Meenemen

Neem de geplukte bessen tegen een gereduceerd tarief mee naar huis.

Beleef een leuke en leerzame dag

Naast dat het erg leuk is om zelf de velden in te gaan, is het ook nog eens enorm leerzaam. Na een dag tussen de bessen weet je voortaan precies hoe deze worden verbouwd voordat ze in de winkel terecht komen.

Leuk voor elke leeftijd

Lekkere bessen voor thuis

15.000 m2 zelfplukveld

Kom je ook plukken?

Vanaf het begin van juli is het mogelijk om zelf bessen te plukken, aangezien ze op dat moment rijp genoeg zijn om geoogst te worden. We verwelkomen je graag om je eigen bessen te komen plukken tijdens deze periode.